Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Sommar i City!

9 juli 2013

Tänk att det alltid känns lite extra att få sjunga på hemmaplan.

Igår gjorde jag och Jocke ett akustiskt framträdande på uteserveringen La Cucina i Kristianstad.

Jag kommer ju i från Edenryd, vilket är ca 2 mil därifrån men det känns ändå som lite hemmaplan för mig. Solen strålade och det var så varmt så jag knappt fick på mig mina högklackade skor… Fötterna hade exploderat i storlek av värmen=)

Annons

Det var FULLT med folk på gigget och jag kunde knappt tro att det var sant när vi kom dit. Jag tänkte att folk inte skulle hinna in till stan redan kl 18.00 när det var så fint väder…att de kanske hellre låg på stranden lite längre än att sitta i värmen inne i stan och lyssna på musik….Men så fel jag hade och så GLAD jag blev för det=)

Vi körde allt från eget material som Devotion, I’m in love och Empty room till Tom Pettys Free fallin och Leona Lewis Bleeding love.

Väldigt blandad repertoar och jag ville ha det så igår. Vill aldrig bli för bekväm i mina repertoarer utan vill gärna slänga in något som folk kanske inte hört oss göra förrut, eller som jag har förälskat mig i. Då får jag inspiration till nytt material och även en ny kärlek till mitt egna material, och som jag njöt igår!! Vi skulle ju spela i 40 minuter men jag glömde helt bort tiden så vi körde tydligen i över en timme!!! Gott när man har kul på jobbet och folk sitter kvar=)

Efteråt blev det autografskrivning i massor. Kändes extra gott i hjärtat när folk kommer fram och berättar att de gillar det de har hört!

Sen var det dags för oss att vara lite lediga och själva få lyssna på konsert=) Vi gick till Fredholms Deli och lyssnade på när Linda Bengtzing och hennes gitarrist spelade för fullt och sen avslutades kvällen på Bånken där Patrik Isaksson körde sitt akustiska set. Så bra låtar den grabben har alltså…och hans röst är minst lika bra!

Det var ju dags att gå och lägga sig någon gång där också, men var jag trött? Nej, inte alls! Kunde inte sova många timmar i natt för jag kunde inte sluta tänka på att jag får göra så mycket roligt i mitt jobb.

Ena dagen är det full show med stort band och dansare och andra dan är det akustisk konsert med fina Jocke och han låter som ett helt band.

Lyckligt lottad!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar