Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Sommarpratarna i SVT

7 oktober 2014

I kväll sändes premiärprogrammet av Sommarpratarna i SVT.

Jag kommer så väl ihåg den där dagen då vi spelade in det programmet.

Jag var ganska nervös. Jag visste inte så mycket om de andra deltagarna och var i ärlighetens namn osäker på om jag skulle våga kasta mig ut och fråga om deras liv och samtidigt ha en massa kameror framför mig.

Annons

Ni kanske tycker det verkar märkligt med tanke på att jag jobbar med det jag gör, men även om jag älskar att träffa nya människor och är nyfiken på vilka de är så är det såklart alltid lättare att lära känna folk när kameran inte är på=)

Men vilken dag det blev. Vi hade så trevligt tillsammans och jag fick lära känna nya människor som jag beundrar och fascinerar mig på olika sätt.

Jag satt och tittade på programmet ikväll och det slog mig att vi kunde relatera våra liv till respektive sommarprat. Att vi hade en hel del gemensamt även om vi gör helt olika saker.

Det är intressant, tycker jag…

Om ni inte har sett programmet så kan ni klicka HÄR

_DSC1404

 

Är glad och tacksam över att jag fick skriva och spela in mitt sommarprogram i P1. Rörd över alla fina ord det har fått. Att folk har tagit det till sig.

Är stolt över mitt liv och så lycklig över att jag får göra det jag tycker är roligast av allt.

I kväll har inspirationen flödat…

God natt!

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar