Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Stämningsfullt!!!

13 november 2014

Så mycket julstämning jag har fått idag!

Vi har repat hela dagen inför turnépremiären på Tisdag och idag har vi flyttat till en större lokal där vi kommer att prodrepa, dvs att vi repar i riktigt sound och kommer bygga scenbild och ljus under resterande dagar.

Annons

Sanna Nielsen

Japp, trumpet ska vi ha med i år! Sebastian spelar så fint.

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Helt plötsligt kom den här sötnosen och hälsade på. Vår

lille gudson Elliot kom med sina föräldrar för att kolla så vi skötte oss och man blir ju alldeles kär när man träffar lille prinsen.

Sanna N

Han hade fått sådana fina lurar som han ska ha på sig när det blir för hög musik och vi skrattade högt när Sebbe kom ut och spelade dragspel och Elliot reagerade inte ens på ljudet.

Då fungerar de lurarna precis som de ska=)

Sanna Nielsen

sanna nielsen

 

Vi hann även med att fika på lite lussebullar och glögg. Så gott det är… och passar ju perfekt för oss nu när vi ska ha så mycket julstämning som möjligt.

IMG_5574

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar