Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Super Bowl 2013

4 februari 2013

Vi hade ju laddat till max för Super Bowl som gick av stapeln i natt.

Denna gången skulle vi minsann inte somna och jag ville titta på Super Bowl eftersom BEYONCE stod för pausunderhållningen!!

Jag tror sändningarna började vid 23.00 och där tappade jag det direkt. Jag har aldrig tittat på Amerikansk fotboll så jag vet inte riktigt hur spelreglerna ser ut och att koncentrera sig på en hel timmes uppladdningssnack ifrån studion gjorde mig bara trött, trött och trött.

Annons

Jag somnade under den timmen, men vaknade till när Jennifer Hudson sjöng tillsammans med en barnkör ….Heaven!

Och Alicia Keys…Super!

Såg en touchdown och sen somnade jag igen..haha..det började verkligen inte bra.

Jag såg INGENTING av Beyonces show. Jag hörde den, men orkade inte öppna ögonen där jag låg i soffan. När hon tog sista tonen vaknade jag.

Jag blev så besviken på mig själv. Tror ni att jag somnade efter det? Nej då.

DÅ var jag tydligen vaken. Vid 03.00 gav jag upp och gick och la mig och när jag vaknade i morse hade Jocke spelat in hela Super Bowl så jag fick se Beyonce ändå.

Vilken lycka!!! Vilken överraskning!!

Och vilken pausunderhållning=) Jag vet knappt vad jag ska säga om denna stjärna. Hennes kondition måste vara helt otrolig. Hon ger ju ALLT i varenda rörelse och ton och det krävs inte lite kondition för att orka det.

Jag fick bokstavligt talat tårar i ögonen när hon körde. Kanske var det en påminnelse om att min kondition inte alls är på hennes nivå..haha..men den är på väg=)

Nej, hon var bara så otroligt bra och visade alla än en gång att hon är en av de bästa sångerskorna i världen. En liten revansch för henne kanske med tanke på att hon sjöng playback för inte så länge sedan…?

Här kan ni se hennes show…Vad tycker ni?

Efter showen så är det sändning från studion igen där killarna säger att det nu är fokus på fotbollen som ska spelas.

Ena killen frågar den andra ”Men showen var det inget fel på” Då svarar killen ”Nej, den var rätt ok” Rätt OK?!?!

Vad såg han? Jag brast i skratt efter den kommentaren.  Kanske var jag i extas efter showen och självklart ska det vara fokus på fotbollen, vilket jag tycker det är.

Men showen var inte rätt ok, den var spektakulärt bra.

 

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar