Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Tack Bert Karlsson!

8 april 2011

On the road again:)
Från Vara till Norrköping.

Igår gick det jättebra och radio P4 var t o m där och spelade in konserten. Så fort jag vet när det ska sändas så meddelar jag:)

Idag när jag satte mig i bilen låg den här boken och väntade på mig…

Annons

Stora schlager boken:)

20110408-012524.jpg

Min keyboardist Stefan Brunzell hade varit inne hos Bert Karlsson på förmiddagen och då ville Bert ge mig denna present!

Jag tackar och bugar !
Jag hade faktiskt inte den boken så den kommer bli kanon i lägenheten!

Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar