Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Time!

19 juni 2013

Idag när jag kom till mitt management likemusic så stod där en kartong som såg väldigt intressant ut och den var till och med till mig=)

Jag öppnade den och fann en massa kläder!

Kläderna kom från ett märke som jag inte är bekant med sen tidigare. Det heter Time och jag kunde läsa att de riktar sig till kvinnor i alla former vilket jag tycker är jättebra.

Annons

Finns alltför många märken som bara tar in small och medium storlekar….Alla är vi olika och det borde verkligen finnas ett större utbud av storlekar.

Inte bara för att man kanske är större än vad  det onödiga ”idealet” säger, men man är ju faktiskt olika långa också vilket innebär att en storlek 40 eller vad det nu kan vara inte alltid räcker till!!!

Om ni vill kika på deras hemsida, läsa mer eller kolla in deras sortiment så är det denna länk…

TIME

Nöjd tjej=)

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar