Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Tösabiten från Skåne!

15 juni 2013

Vi har inte ett jätte stort förråd nere i källaren och vi har såååååå mycket saker som man har samlat på sig genom åren och vi är tvungna att rensa för att ens kunna komma in i förrådet.

Kan säga att det är en enorm frihet när man får bort allt som man inte behöver där nere!

Annons

Jag har en hel del lådor med massa minnessaker från när jag var ute på talangtävlingar, allt från diplom till tidningsutklipp som mina föräldrar samlade ihop till mig.

Det är ju faktiskt ganska kul att se detta och läsa vad man har sagt osv…En hel del minnen som dyker upp!

Blev väldigt glad när jag hittade den lilla artikeln om när jag hamnade på Svensktoppen första gången.

Den här kommer jag ihåg=) Min första autograf.

Som jag hade övat… Skivbolaget sa ju att det var jätte viktigt att ha sin egen stil på sin autograf och jag tog det på allvar…

Den har dock förändrats något under årens lopp=)

Helt plötsligt blev lilla tösabiten stor och jag har fått göra så roliga plåtningar!

Det här är en av mina favoriter. Marilyn Monroe inspirerad inför Melodifestivalen 2011.

Det här glömmer jag aldrig!

Jag medverkade på Victoriadagen 2001. I slutet av programmet skulle vi alla gå ner till publiken och få de sjunga med i ”Änglamark”.

Jag fick för mig att det vore roligt att höra Kungen sjunga…Jag går ner till deras platser, jag såg att stolen bredvid kungen var ledig,

(Det var Kronprinsessan Victorias stol, vilket jag insåg senare…) sätter mig på stolen och frågar om Kungen ville sjunga.

Det ville han!

En bild som jag inte var HELT BEKVÄM i var den här!

Herregud, säger jag bara!

Vi var på ett trevligt värdshus i Skåne och skulle göra denna fotografering…tillsammans med en stackars gås som INTE  verkade gilla mig alls=)

Jag håller i den lilla(!) gåsen och det går ganska bra i någon minut, tills jag ser hur den vänder näbben mot mig och tittar med lite smått galna ögon och börjar attackera mitt bröst.

Ja jösses, ett litet drama som pågick under några minuter men sen lugnade den ner sig och den här bilden är då tagen efter att denna gås och jag lärt känna varandra lite och jag dessutom bytt topp…

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar