Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Gala och glamour!

19 februari 2013

Shirley Clamp firade sin 40 årsdag med gala och glamour i Söndags kväll.

Vi firade fint på Wallmans salonger och när vi kom dit möttes vi av en kille som jonglerade med facklor och när vi kommit in stod huvudpersonen själv och tog emot oss i sin ursnygga guld klänning!

Annons

Tyvärr är nästan alla bilder jag tog från den kvällen helt värdelösa. Så går det när man inte har en så tjusig kamera och bara använder sig av sin Iphone…

Hela Wallmans salonger var smyckade med ballonger i Shirley Clamps namn och under hela kvällen var det så många som var uppe på scen och hyllade Shirley med både musik, tal eller en liten dikt…!

Jag och Sonja Aldén sjöng en låt som Sonja hade skrivit ny text till dagen till ära och Shirley var med och sjöng, men visste så klart inte om att hon skulle vara med förrän vi ropade upp henne på scen. På så sätt återuppstod vår fina trio Tre Ess för några minuter=)

Jag satt bredvid fina Fredrik Kempe och pratade massa gamla minnen…

Vi deltog ju i Melodifestivalen 2005 med låten Du och jag mot världen.

Det var en fantastisk resa och så roligt att inte vara själv på scen utan att få dela den med Fredrik var ett minne för livet.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar