Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Träning och myskväll med vänner!

13 juli 2015

Under mello i år började jag träna regelbundet. Eller det blev egentligen efter mello och efter Thailandsemestern=) Jag är igång och det är så oerhört kul och skönt att träna.

Just nu tränar jag 4 gånger i veckan och försöker även springa några gånger i veckan.

Annons

Jag ville bli lite starkare då jag har haft en del problem med rygg och nacke. Ville även få igång flåset så det känns bättre på scen!

Jag är förvånad över hur jag har lyckats att åka iväg till gymmet dessa fyra dagar i veckan då jag alltid tänker att man gör det ett tag och sen pallar man inte mer…men icke! Jag kämpar på och det bästa av allt är att jag mår så mycket bättre i kroppen och orkar mer! Det är vad det hela handlar om.

I helgen åkte vi ut till landet för vi ville grilla och bara ta det lite lugnt och då tog jag med mig springskorna och sprang min runda på 5 km. Solen strålade och det var varmt och skönt. Rensar så många tankar när jag är ute i skogen och springer.

På bilden här nedan tog det stopp=) Då var jag helt slut, men stolt att jag hade klarat av rundan!

Sanna Nielsen

 

På Söndagen åkte vi ut till Vallentuna för att hälsa på den här coolingen! Elliot, vår gudson.

Elliot

 

Hans föräldrar Lotta och Kent bjöd på middag och vi kunde sitta ute och titta ut mot sjön och solnedgången heeeela kvällen. Fantastiskt! Vill också bo så!!

De bjöd på smarrig fiskgryta med saffran och foccacia och en magisk aioli.

Sanna Nielsen IMG_8931

Bus bus… Elliot tyckte det var ganska roligt att dra i mitt hår och det gjorde ingenting…Kändes faktiskt som lite massage=)

IMG_8942

Lotta och jag…ja, vad säger man? Vi vill alltid ge det där lilla extra till våra bilder. Går ju fint, eller hur?

IMG_8977

IMG_8978

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar