Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Trevligt på EAST!

12 april 2012

Igår hade jag och min vän Lotta bestämt lite träff på restaurang EAST inne i stan.

Kanon god mat med fokus på den asiatiska menyn såsom sushi tex. Just den är helt fantastisk… Men eftersom jag fortfarande inte får äta varken fisk eller skaldjur sen min nässelfeber så fick jag äta från den andra menyn som även den är grym.

Annons

Det blev ankbröst för min del med massa goda tillbehör.
Så smarrigt!

20120412-184357.jpg

Lotta valde kyckling och maten hann nästan kallna för vi pratade på in och utandning!

20120412-184511.jpg

20120412-192837.jpg

Vi har inte träffats på så länge och varje gång vi skulle beställa något från menyn kom servitrisen fram säkert två gånger innan vi ens hade öppnat menyn:) ja, så kan det vara ibland!

Vi avslutade middagen med att äta en fantastisk tryffel!!! Choklad mums!!

20120412-193128.jpg

Trevligt på East blev det. Så sällan man är där, och jag längtar tills jag kan gå dit och äta deras asiatiska käk!!! Hoppas att det inte visar sig att jag är allergisk mot fisk och skaldjur bara…

Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar