Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Turnépremiäroch musikstund med Wilmastiftelsen

18 juli 2015

i morse vaknade jag överlycklig, lite trött, lite sliten i rösten, men ändå fylld av energi! 

Vilken fin premiär vi fick igår i vackra kulturen i Lund. Självklart är det alltid lite premiärnerver men jag är så nöjd. Spelar med goa vänner som dessutom är grymt musikaliska och jag kan inte annat än att känna mig trygg! 

Annons

Vi hade dessutom en publik som var helt fantastiska! Sa jag att de skulle ställa sig upp och klappa så gjorde de det:) De var med oss hela tiden vilket också gjorde att vi bara hade roligt på scen! 

Det var fullt med folk i parken! Tack för att ni kom!!! 

Innan premiären så var jag och Jocke på BUS ( Barn o ungdomssjukhuset) i Lund och hade musikstund med barnen. Vi brukar vara där när vi får tillfälle. Det värmer verkligen att få göra något litet för dessa fantastiska barn som kämpar varje dag. 

Jag är ambassadör för Wilmastiftelsen som anordnar dessa dagar och jag tycker ni ska gå in på http://www.wilmastiftelsen.se och läsa om stiftelsen och historien till varför de startade detta. Man blir oerhört berörd och det är enormt läsvärt och viktigt! 

   
    
 
 Förberedelser innan premiären  
    
 
Strålande sol, strålande publik, strålande plats = strålande gig! 

   
  Den här restaurangen i Lund kan jag varmt rekommendera!! Så god, asiatisk mat! Tummen upp!   
Bästa Tessan! I kväll kör vi gig i Karlshamn på östersjöfestivalen kl 23.00 

Välkomna:) 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar