Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Två veckor har gått…

22 mars 2014

Två veckor har gått sedan jag fick veta att jag ska vara Sveriges representant i Eurovision den 6 Maj.

Det har varit två ganska overkliga veckor. Det är mycket som ska fixas, många beslut som ska tas.

Hur ska numret göras? Kan vi göra det på samma sätt som i Sverige? Kläder? Olika inspelningar ska göras inför Eurovision och massa annat.

Annons

Jag tycker det är väldigt roligt att jobba mot våra mål och alla sprutar ut ideér och tankar. Det är ett mycket härligt team!

Två veckor sedan vi tog denna bilden i Friends arena.

Detta gäng som jag trivdes mycket bra tillsammans med under finalveckan. Alla är så duktiga och målmedvetna. De är dessutom trevliga och det kändes som att vi hade en fin sammanhållning! Jag har jobbat med en hel del av de förut, men en ny bekantskap som jag är väldigt glad över är PANETOZ. Dessa underbara grabbar som gav sååå mycket glädje till oss alla. Det är ett gäng jag hoppas jag får träffa fler gånger!

Melodifestivalen 2014

 

Sanna Nielsen Panetoz

 

Att titta på bilden här nedan ger mig rysningar.

Denna fantastiska utsikt hade jag på scen när jag sjöng ”Undo” , framförallt när jag sjöng den för andra gången den kvällen för två veckor sedan.

När det stod klart att vi hade vunnit. Jag blev helt tagen av vad jag såg…helt omöjligt att koncentrera sig på att sjunga, så jag tappade texten=)

 

Sanna Nielsen

 

Här nere ser ni Henric Von Zweigbergk, Marie Ryberger, Lotta Furubäck och jag!

Tror denna bilden är tagen från genrepet kvällen innan OM det inte är när vi har vunnit… Mitt minne är lite suddigt från just den stunden.

Hence som håller reda på oss ALLA i hela produktionen när det är sändning. Världens bästa och snällaste!

Marie och Lotta är de tjejerna som har gjort hela mitt nummer. De kom med detta förslaget till mig och jag föll direkt!! Tack tjejer!!!

 

Sanna Nielsen

 

Två veckor har gått och jag förstår inte hur fort tiden går?! Det är 5 veckor kvar tills vi åker till Köpenhamn och börjar repa.

De veckorna kommer förmodligen rusa iväg…men jag kommer försöka stanna upp lite varje dag och bara tänka tillbaka på den 8 Mars.

Friends Arena. Final i Melodifestivalen. Vinst. Eurovision. WOW!

Har ni lyssnat på de andra bidragen i Eurovision? Jag har inte lyssnat än…men är grymt nyfiken på vad ni tycker? Om ni har hittat någon favorit?

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar