Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Utan dina andetag…

23 maj 2011

Som ni vet så sjöng jag på min väninna Linns bröllop för ett tag sedan.

Jag var ju även brudtärna som jag var sååå stolt över.

Visade lite bilder från hennes dag, men nu tänkte jag att ni skulle få se när jag och Jocke

Annons

spelade gruppen Kents fantastiska låt ”Utan dina andetag”.

Bröllop är ju alltid lite extra känsligt och den här låten är så vacker så jag vet knappt vart jag ska ta vägen, så det blev

ganska rörande för mig att få sjunga den här på hennes stora dag…=)

Varsågoda..Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar