Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Va?! Står du i köket?!

23 december 2013

Yes! Det utbriste en väninna till mig i telefon när jag sa att jag inte kunde prata mer för jag steker köttbullar!

Förstår att hon blev förvånad för det är inte så ofta jag står vid spisen… Det blir väl inte heller något ”halleluja moment” när jag har lagat något heller.. Eller ja, ibland kan jag också:)

Annons

Men när det är julafton i morgon så MÅSTE mormors köttbullar stå på julbordet. Går inte att rucka på den traditionen!
Dessutom lyssnar vi på min julskiva och när Jul jul strålande jul kommer blir jag lite sentimental faktiskt då jag vet att det var en av mina morföräldrars favoriter och den där längtan och saknaden av de infinner sig snabbt…

20131223-175209.jpg

Åkte till Nacka Forum idag för att handla de sista ingredienserna till vårt goda julbord… Men när vi ser att det är bilkö ända ut på motorvägen ändrar vi oss illa kvickt och vänder tillbaka till lilla Årsta och beslutar oss för att handla där istället!
Jösses vad folk måste vara stressade:)

20131223-175432.jpg

I kväll är det första gången jag går igenom mitt julalbum på riktigt och tittar på alla bilder som vi tog i september ute på Farsta Gård och jag har min favvo bild…
Den här! Förälskade mig i kappan jag fick bära… Handgjord är den. Vilket hantverk!

20131223-175747.jpg

Har ni någon favoritbild från skivan? Någon favoritlåt? Alltid kul att höra:)

Hoppas ni nu får en härlig kväll så här dagen före dopparedagen:)

Nu tar jag av mig förklädet, sätter mig ner och äter lite skaldjur och bara tar det så lugnt jag kan!

20131223-174949.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar