Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Var är min sångfågel?!

19 mars 2014

Tidigare igår hade jag även möte med SVT om Eurovision.
Vi hade en hel del nötter att knäcka och vilket bra möte det blev!

Dessutom hade Christer Björkman sagt till mig att jag skulle ta med mig min sångfågel som jag fick i finalen för de skulle gravera in mitt namn.

Annons

Det var lite separationsångest mellan mig och min fågel:) hehe…

Christer Björkman fick lova flera gånger om att han skulle ta hand om den väl:)

20140319-110551.jpg

20140319-111008.jpg

Jag gav mig inte utan en fajt!

20140319-111127.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar