Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Var det bra så=)??

18 november 2013

Igår kväll släppte COOP sin nya tv-reklam där man kan se alla erbjudanden denna vecka, bla min julskiva ”Min jul”

Sanna Nielsen Min Jul

 

 

Jag kan säga att jag hade så kul när vi spelade in denna reklam i Oktober.

Sanna Nielsen Coop

 

Annons

Ett härligt gäng som var minst lika tokiga som jag är!

 

IMG_9999

 

Fick på mig mina Coop kläder och jag var redo att sitta i kassan…

 

Sanna Nielsen Coop

 

Vi hade väldigt svårt att hålla oss för skratt…framförallt efter min lilla sångfras ”Var det bra så”

Den tog vi om ett antal gånger!

 

Sanna Nielsen Coop

 

Det roligaste av allt var väl när jag skulle gå upp och byta om efter denna scen. Då stannar en kund mig i butiken och frågar vart sparrisen är någonstans!

Av någon anledning går jag in i rollen som personal och försöker trevande berätta var jag tror sparrisen ligger, men efter några sekunder inser jag att jag har ingen aning om vart den ligger så jag fick snällt säga att jag inte riktigt jobbade där…varpå jag får kommentaren ”men du har ju en namnskylt och allt”?!

Precis, jag fick skylla mig själv=)

 

Sanna Nielsen Coop

 

Sanna Nielsen Coop

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar