Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Varför ska det vara så svårt?

15 augusti 2013

Läste olika tidningar på nätet idag och såg då till min glädje hur Svenska idrottsstjärnor står upp för rätten att älska vem man vill.

Friidrotts VM hålls i Ryssland i år. Ryssland som nyligen har utfärdat en ”anti-homo” lag… att man inte ska få visa sin kärlek till sin partner öppet om man är homosexuell.

Annons

Horribelt, enligt mig. Vad är det som ska vara så svårt att acceptera att två människor av samma kön gillar varandra?

Det är K Ä R L E K!

Glädjs man inte åt när någon i sin närhet mår bra av att vara kär? Spelar det någon roll vem det är? Så länge man ser att personerna mår bra i relationen?

Höjdhopperskan Emma Green Tregaro målade sina naglar i Regnbågsflaggans färger som en tyst protest mot antilagarna i Ryssland. Hurra säger jag!!!

Bild från Aftonbladet.

För ett tag sedan så var det PRIDE vecka här i Stockholm. En festival för alla egentligen och med syftet att alla ska vara stolta över vem man är och och att man inte ska behöva vara rädd för att visa sin kärlek öppet om man är homosexuell.

Många tycker att festivalen inte längre behövs, för det är ju år 2013!!! Då ska det väl vara accepterat, och det är precis så det borde vara. Men verkligheten ser ju inte ut så.

Nej, verkligheten ser inte ut så 2013.

Jag la upp den här bilden på Facebook och fick fantastiskt många likes OCH kommentarer. Väldigt många var positiva och gav respons som gjorde mig lycklig in i själen.

Jag fick även en del kommentarer som inte var av denna värld. Kommentarer som jag inte vill skriva på min blogg.

Jag ställde mig frågan: Hur kan man skriva så när folk blir hånade, trakasserade, torterade och till och med mördade på grund av att man älskar någon av samma kön?

Med denna bild ville vi visa medmänsklighet, kärlek och solidaritet.

Med den bilden och responsen vi fick så insåg vi att PRIDE fortfarande behövs.

Störst av allt är kärleken, oavsett vem du älskar.

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar