Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Vårsol och Två små svin!

14 april 2015

Vi var inte helt pigga på att ställa oss vid spisen och laga middag igår (läs Jocke…Jag är inte vidare bra på att laga mat) När man har varit på semester i 3 veckor tar det kanske ett tag innan man kommer in i vardagsrutinerna igen…Ja, vi får väl vara lite bortskämda till tycker jag.

Annons

Med lite smått jetlag så gick vi till favvokrogen i Årsta, Två små svin och åt fantastiska smörrebröd.

Det är så gott! För drygt ett år sedan öppnade de och jag kommer ihåg när vi gick förbi dagarna innan de öppnade. Jag skulle alldeles snart åka till Linköping för att tävla med Undo i melodifestivalen.

Vi gick förbi och det stod att de skulle inrikta sig på smörrebröd och vi skrattade gott åt att det kanske kunde vara ett tecken? Smörrebröd är ju från Danmark och kanske kunde det bli så att jag fick åka till Danmark och representera Sverige i Eurovision Song Contest…så blev det och därför kommer restaurangen två små svin alltid betyda något extra.

Några av mina favoriter. Räkor på ena tallriken och kyckling currysallad på den andra. Mums!

IMG_7583 IMG_7585

Efter middagen gick vi hem, satte oss i soffan och sen somnade vi båda som en stock redan vid 21…Jetlag…!

När jag var liten tyckte jag alltid att det var så skönt att somna i soffan och jag blev alltid arg när mamma eller pappa väckte mig för att jag skulle gå in till mitt sovrum.

Blir inte arg om någon väcker mig idag, men det är ju så jobbigt att gå upp ur den där sköna soffan och sen försöka somna igen i sovrummet, är ni som jag där=)?

Nåja, idag var det ju riktigt vårväder ute, i några timmar i alla fall. Jag drömmer om första grillningen, vårstädningen ute på landet!!

Det var inte speciellt varmt, men jag älskar ljuset och det var underbart att ta en powerwalk längs Årstaviken en stund. Våren är verkligen här nu!

Sanna Nielsen IMG_7587

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar