Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Vilken fantastisk sommar!

26 juni 2015

Eller…?! Kanske inte riktigt om man tänker på vädret vi har fått.

Men det var precis samma visa förra året och sen dök sommarvärmen upp i Juli, så vi får väl hålla tummarna för det.

Så här en hel vecka efter midsommar tänkte jag lägga upp ett inlägg om hur vi hade det på midsommar=)

Annons

Jag och Jocke åkte upp till stugan i Rättvik redan på Måndagen. Tyvärr var det regn och kallt väder nästan hela veckan, men det spelade inte så stor roll. Det är fantastiskt att bara vara där uppe.

Sen till vår stora glädje kom våra älskade vänner Lotta, Kent och lille Elliot upp på självaste midsommarafton och spenderade helgen tillsammans med oss. När de kom då strålade solen minsann och vi hade sådan tur med vädret och kunde till och med sitta ute och äta sill och potäter!

Vi började med att skåla för sommaren med ett glas champagne.

Sanna Nielsen

 

Sen högg vi in på maten som bestod av sill, färskpotatis, Jockes goda Janssons, ägghalvor med skagen och lite annat smått och gott. Så härligt att kunna sitta ute i det fina vädret, med undantag för några små regndroppar. Inget som hindrar oss!

 

IMG_8755

 

Elliot var så förtjust i tomten på tomten=)

IMG_8774

 

Självklart blev det chokladdoppade jordgubbar i både vit och mörk choklad. Jag kanske inte fick till de mest vackraste jordgubbarna, men det var gott!

IMG_8780

 

Denna fina vän som jag har upplevt så mycket med och som jag uppskattar och är så tacksam över att få ha i mitt liv. Aldrig en tråkig stund med Lotta!IMG_8784

 

Och den här lille grabben då…Vi är stolta gudföräldrar till Elliot som vi får hänga med så ofta vilket vi är så lyckliga över. Det är pussattack varje gång!IMG_8788

Elliot är dessutom lika fascinerad över utsikten som vi är!

IMG_8811

 

En god hallonparfait med flarn. Mums säger jag. Hittade receptet i en bok som heter SUPERENKELT!

För alla oss som inte har så mycket inspiration när man ska laga mat eller göra desserter så är denna bok helt fantastisk. Det är dessutom SUPERENKELT och jag lever lite efter den nu kan jag säga=)

Sanna Nielsen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar