Sanna Nielsen slog igenom redan som elvaåring och är i dag en av våra mest folkkära artister. Hon vann Melodifestivalen 2014 med låten Undo, som sedan blev en stor hit över stora delar av världen. Vad Sanna gör när hon inte jobbar med musiken kan du läsa om i hennes blogg. Här ger hon dig en unik inblick både bakom kulisserna på artistlivet och i vardagen!

Annons

Viskar ömt mitt namn..

6 november 2012

Vill bara säga hej ifrån studion!
Vi repeterar för fullt och det går mycket bra och framåt..
Det är en del saker jag måste få till helt rätt och det är inte helt lätt, men jag har bestämt mig för att jag ska fixa det!

Annons

Idag har vi börjat repetera ” Viskar ömt mitt namn”, singeln från skivan.
Älskar verkligen att sjunga den… Känns såklart lite extra med både text och musik när man har varit högst delaktig i processen.

20121106-205801.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar